Een nieuwe hobby?

Afbeelding van Jess Watters via Pixabay

Dit is de eerste post op mijn nieuwe blog. Ik begin hier pas net mee, maar elke week komen er nieuwe blogs online!

Ik zit nu alweer een tijdje bij de Zwangergroep (ik vertel hier later meer over). Zo ook vanmorgen. Alleen deze morgen was ik alleen, de rest had of andere afspraken of was net op dat moment aan het bevallen. Dus dan maar even één op één tijd gehad. Ook niet verkeerd 🙂

We kregen het over wat mijn hobby’s in huis zijn. Ik slaap al een tijdje erg slecht ’s nachts en misschien dat overdag, naast het werk en huishouden, een hobby wel een mooie toevoeging zou zijn. Nou heb ik wel een redelijke verslaving aan Netflix, en sinds kort Disney+, maar de hele middag op de bank je lam staren naar de tv heb je ook wel een keer gezien.
Dus, vol goede moed op naar de Action. Ik zag mezelf al helemaal zitten aan een tafel bezaaid met gekleurd papier, glitters en stukken stof. Maar toen ik voor het rek met DIY spul stond zonk me die moed toch wel even in de schoenen. Wat moest ik hier in godsnaam me doen? Ik heb helemaal geen zin om te freubelen, frunniken of frutselen..
Hoppa, rechtsomkeert de winkel weer uitgestoven, natuurlijk nog wel even een schattig klein pakje voor de toekomstige mini-me meegegraaid en betaald, maar daarna linea recta naar de auto.

Ergens borrelde er wel iets in mijn hoofd. Tijdens de Zwangergroep kregen we het er over dat de PopPoli eigenlijk niet zo heel erg bekend is. Als mijn huisarts mij niet had gebeld of dit niet wat voor mij zou zijn zou ik nooit van het bestaan afgeweten hebben!

En dan? Wat kan ik nu met dat idee? Gedachteloos op Pinterest scrollend kwam ik een Pin tegen over bloggen. Interessant. Misschien is dat wel iets voor mij! 38 Pins later, waarin duidelijk stond dat je er gewoon mee moet beginnen in plaats van 38 Pins lezen, was ik er uit.

Ik ga bloggen!
En dan wel over hoe de zwangerschap mij af gaat terwijl ik af en toe best eens een donkere bui kan hebben. Want hoe ga je daar eigenlijk mee om?

Hopelijk kun je hier inspiratie of misschien wel herkenning uit halen, of ben je gewoon nieuwsgierig naar mij. Helemaal prima! En ben je nog benieuwd naar een bepaald onderwerp? Laat dat dan vooral even weten 🙂

Liefs, Nienke

3 gedachtes over “Een nieuwe hobby?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.